Dogodki

Kakšen dan!

V napovedniku sem zapisal 'četudi nas bo 100', a sem se hudo zmotil, bilo nas je 116! In predvidevam, da vseh 116 zadovoljnih ob lepem dnevu, dobri družbi in dobri zabavi. Seveda je bila polovica malce bolj zadovoljna, a tudi poraženci smo bili dobre volje. Tale naša olimpiada je vendarle v prvi vrsti družabno srečanje veselih, zabavnih golfistov, tekma pa le mimogrede. In prav je tako.

Začelo se je v zgodnjih jutranjih urah, ko je bilo potrebno še pokositi greene, zamenjati luknje in še postoriti kakšne malenkosti in nekaj čez osmo so se dopoldanci podali na luknje. Ob enih so začeli popoldanci in do večera smo bili že vsi na 19. luknji. 

Tekma se je kot običajno odvijala v glavnem v match formatu, nekaj igralcev pa je igralo stableford igro. H končnemu rezultatu je tako lahko prispeval vsak igralec. Uradne končne rezultate si lahko pogledate na povezavi.

Zabava na 19. luknji se je zavlekla v noč in že komaj čakamo olimpiado 2020, ki bo gotovo vsaj tako uspešna in številčna kot je bila letos. Že sedaj vabljeni!

Priprava...

... in gremo na položaje...

... igra se lahko začne...

... in veselo na 19. luknjo...

... malica se peče, še malo pa bo...

... je že...

...tudi župan nas pozdravi...

... za tale prenosni jopič gre...

... in razglasitev rezultatov...

... ekipa stableford...

... in pari...

 in kdo dobi jopič za leto 2019?

Tudi letos že drugič zapored so bili boljši 'taspodni'. Bravo kapêtan in ekipa taspodnih. Tazgorni pa na trening...

... in na koncu seveda še obvezna gasilska...

 

... in se vidimo kmalu na domačih turnirjih in seveda na naslednji olimpiadi!

 

Sašo

Arhiv