Igrišče odprto
Rezervacije štartnih časov:
031 447 407 ali prijave@golf-kg.si

Dogodki

Kakšen vikend!

Končno smo prišli do dejanja, ki smo ga vsi nestrpno čakali - otvoritev novega igrišča.

V petek smo imeli na igrišču dvojno praznovanje: 115 letnico Turističnega društva Kranjske Gore in 20 letnico našega kluba. In kaj je lahko ob jubileju lepšega kot odprtje težko pričakovanega igrišča. 

Na novinarski konferenci, ki je bila kar na igrišču smo dobili priznanje Turističnega društva in plaketo Golf zveze Slovenije, ki nam jo je podelil g. Gorazd Kogoj.

Naslednji dan pa smo priredili Otvoritveni turnir za člane in povabljene. Odziv je bil odličen in zbralo se nas je kar 94 igralcev. Odigrali smo texas scramble v trojicah. Kljub velikemu številu igralcev je igra tekla dokaj tekoče, k dobri volji pa nam je pomagalo prečudovito toplo vreme, ki smo ga vsi dolgo čakali. Že prvi turnir je prinesel tudi redek rezultat; na četrti lukni je Marko S. dosegel eagle! Čestitamo!

Čeprav je bil turnir namenjen zabavi in druženju se je zgodilo, da so bili trije najboljši. In to so bili Braco, Petra in Niko!

Po turnirju se je zabava razplamtela in se ob dobri jedači in pijači restavracije As iz Ljubljane in gostilne Jožica, zavlekla pozno v večer.

Res prečudovit vikend!

Arhiv